top of page
FeelEBoom

FeelEBoom

FeelEBoom is een centrum voor het beoefenen van yoga en therapie vanuit de spirituele beschouwing. We begeleiden mensen in de zoektocht naar opportuniteiten om zichzelf te verbinden met de wereld om ons heen. Door het bewust omgaan met de innerlijke beleving versterken we de eigen plaats in de buitenwereld. Zo willen we een positieve levenshouding aanleren die openstaat voor de uitdagingen die we op ons pad tegenkomen.

 

We zijn een kleine organisatie gevestigd in Beerlegem. Je kan bij ons Yogalessen volgen. We bieden ook vitaliseringsavonden en diverse workshops aan. Voor meer info kan je terecht op onze lessenpagina.

 

Wil je met ons meewerken of heb je andere vragen, kan je steeds contact opnemen.

Namaste
Kristien Reynaert - Oprichtster FeelEBoom
Visie

Visie

In de yoga is het belangrijk om in de ruimte, de omgeving toe te komen. Je stapt de ruimte, de tempel binnen met een unieke intentie. Je neemt de tijd om los te komen van de zaken waar je mee bezig bent en van wat er nog allemaal te wachten staat. Het NU neemt vorm.

 

Ben je klaar dan kom je naar je mat. We beginnen rechtopstaand. De voeten in verbinding met de bodem, iets onder de moeder-aarde. De kruin in verbinding met de zon en het universum boven ons hoofd, de hemel-vader. Wij, met ons lichaam tussen aarde en hemel, begroeten ons lichaam.

 

Maar wat is voor mij dan eigenlijk YOGA?

 

Het lijkt ingewikkeld maar de dag dat je begint met yoga, doe je yoga. Want yoga is niet alleen het einddoel dat je wil bereiken. Alles stroomt in en door elkaar, alles is één en intelligent. Yoga is ook de weg ernaartoe, het proces, de kleine en de grote stappen die we zetten. Ook al ben je in verwarring en je besluit te starten, dan doe je yoga. En de stappen zijn op zich even waardevol als het einddoel. Want het einddoel is er eigenlijk al vanaf het begin.

 

We leren onszelf kennen van binnen. Hoe voelen we? Hoe denken we? Wat verlangen we? Hoe is onze gezondheid? We helen onszelf binnenin en beseffen dat wat binnen is, buiten is; en wat buiten is, binnen is. Wat de omgeving je toont, is binnenin aanwezig. Is je mannelijke kracht nog gewond dan zie je dat in de buitenwereld en zo wordt je je eigen heelmeester.

 

Je wordt dankbaar voor de werelden onder de wereld van illusies. Voor het opheffen van je sluiers van blokkades, voor de veranderingen in je waarneming. Je wordt dankbaar voor het allereerste begin, dankbaar voor de voleinding, en dankbaar voor het proces ertussen.

 

We worden meesters van ons lichaam, onze gevoelens, onze geest, van het openen van de kanalen, enz. Met ander woorden kunnen we zeggen: “We kennen onszelf.” En het allerbelangrijkste: “We houden van onszelf.” We voelen warmte en liefde voor onszelf. Waardoor we warmte en liefde voelen voor al dat is.

 

Met vriendelijk groet

 

KRISTIEN

bottom of page