Lessen

 
YOGA, DANS & THERAPIE

Op woensdagen

27 april, 11 & 25 mei, 8 juni

telkens van 09h tot 11h  

Beelegemsebaan 74, 9630 Zwalm
50€ voor vier lessen

O lieve hemeltje je hoeft geen ervaring te hebben om te dansen. Je weet toch ook dat iedereen zijn eigen dans danst. Ons lichaam stuurt en dirigeert. Het is als dromen. Eens gewoon dansen en dromen en zingen zonder te denken : “is het goed genoeg”, hebben we afgeleerd op school. Wel nu gaan we het gewoon weer doen. Dansen brengt sensualiteit in het leven. Sensualiteit mag je niet verwarren met seksualiteit. Sensualiteit doet alles glanzen. Het is pure magie. Ook de bomen en de planten en de dieren glanzen maar we zien het niet altijd. Yoga en dans zorgt voor diepe ontspanning en acceptatie. Alles mag er zijn, ook al zijn er delen in het lichaam stram of meer gespannen. Het mag er zijn en ook deze delen trillen op hun eigen ritme. Yoga en dans brengt ons dichter bij elkaar. Het is als aangeraakt worden. Je voelt de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en elkaar. Voel jj een lichte trilling in je lichaam dan is deze cursus zeker iets voor jou!

yogaaa_edited.jpg
 
Yoga

Op woensdag 27 april 4, 11 & 18 mei

van 19h tot 20h  

Beelegemsebaan 74, 9630 Zwalm
50€ voor vier lessen

In deze reeks doen we enkel de klassieke yogahoudingen. Hier gaan we meer in de stilte in het laten zijn. Yoga is een oude wijze om het lichaam te leren kennen en het in optimale conditie te brengen. Jij doet het helemaal voor jezelf. En alles wat binnen je is wordt buiten je getoond. In deze reeks gaan we ook met de chakra’s aan het werk. De chakra’s nemen energie op en sturen ze door in je lichaam. Het zijn de energie-centrales van het lichaam die wanneer ze goed werken het lichaam bedienen van vitale energie.

Tuin.png
 
 

Workshops

tekening creativiteit vanuit het hart

Op donderdag  5&19 mei, 2&16 juni

van 14h tot 17h  

Beelegemsebaan 74, 9630 Zwalm
120€ voor vier lessen

Alle materiaal inbegrepen

Hier gaan we vanuit het hart aan de slag met verf en potlood. Verwacht niet om een mooi plaatje te maken. Het creatieve gaat ons helpen met het ontdekken wie we zijn en waar we naartoe willen. Soms kunnen oude patronen van dit of vorige levens ons bepalen. Ja, we weten het niet altijd bewust. Het gebeurt onbewust en juist dan is het creatieve proces er om ons te helpen het bewust te maken. We gaan door de weerstand en onze weerbaarheid wordt groter.

yogaaa_edited.jpg
 

Individuele begeleiding

Op afspraak

40€ per sessie van 1h

Hier ligt de nadruk op het zoeken naar de ongemakken, pijn, angst, een ziekte, spanningen. Het zijn signalen die we het liefst wegdrukken of negeren. We wenden ons liever tot externe middelen dan dat we kijken naar wat er met ons aan de hand is. Je hebt zelf meer in de hand dan je zou denken. De sessies zijn gebaseerd op de levenswijsheid van de coöperatieve sensitieve geneeskunde van Dr Edward Van Den Bogaert.

 
Zelf workshop organiseren?

Je kan onze zaal ook huren om zelf een workshop te organiseren.